Kerstoptredens 2019

Kerstmarkt “Let it snow “- Lichtenvoorde 8 december 2019.

Het eerste kerstoptreden in 2019 vond plaats in Lichtenvoorde tijdens “Let it Snow “2019. Wellicht door de vroeg geplande datum was de sneeuw ver te zoeken. In plaats daarvan regende het tot ver in de middag pijpenstelen.

Het koor trotseerde kou en regen en zong, ondanks geringe belangstelling op dat moment, het kerstrepertoire afgewisseld met aangepaste nummers, onder leiding van Gerdi, die met dit optreden voor de laatste maal als dirigent optrad.

Gelukkig verbeterde het weer en kwamen veel bezoekers aan het koor voorbij, waarop het koor haar programma met een langer optreden dan gepland voortzette en men toch kon terugzien op een mooi optreden.

Link: https://myalbum.com/album/zgZEU8K3bW3b

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.